Ministrica Čerkez i premijer Lendo na čelu Odbora za izbor najboljeg sportaša SBŽ-a

Ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i sporta, Katica Čerkez, razgovarala je sa predsjednikom Sportskog saveza Srednjobosanske županije, Mirsadom Ibrišimbegovićem, o organizaciji manifestacije “Izbora najboljeg sportaša Županije za 2016. godinu” i ovom prilikom prihvatila da bude na čelu Organizacijskog odbora ove izuzetno značajne manifestacije.

Zajedno s ministricom Katicom Čerkez na čelu Odbora u funkciji potpredsjednika bit će i premijer županije, Tahir Lendo, što ovogodišnjoj manifestaciji daje još veći značaj i kredibilitet, piše Drukčiji.ba.

Izbor sportaša Županije za 2016. godinu” organizirat će se pod pokroviteljstvom Vlade SBŽ-a i u narednom razdoblju Vlada će donijeti odluku o izdvajanju sredstava. Tijekom razgovora ministrica Čerkez istaknula je da će se u 2017. godini sredstva sporta planirana Proračunom povećati za 100.000,00 KM i da je jedan od prioriteta da se u 2017. godini donese strategija sporta Županije gdje očekuje da Sportski savez SBŽ-a zajedno sa svojim članicama da svoj doprinos u što kvalitetnijoj izradi strategije sporta. Predsjednik Sportskog saveza Mirsad Ibrišimbegović zahvalio se ministrici Čerkez na podršci u organizaciji “Izbora najboljeg sportaša Županije za 2016. godinu” prihvaćanju da bude na čelu Organizacijskog odbora što je za Sportski savez SBŽ-a i sve sportaše i sportske radnike velika čast jer važno je da resoni ministar i premijer Županije podržavaju razvoj sporta i da će svi sportski radnici dati svoj doprinos u izradi strategije koja je u interesu razvoja sporta.

Datum i mjesto održavanja manifestacije “Izbora najboljeg sportaša Županije za 2016. godinu” bit će naknadno određeno, a prva sjednica Organizacijskog odbora odražava se 13. prosinca 2016. godine na kojoj će se donijeti odluka o predsjedniku, potpredsjedniku i članovima Ocjenjivačkog suda.

Prethodni članakPoduzeće Ovnak raspisuje natječaj za posao
Sljedeći članakUdruženje fotografa u BiH najavljuje borbu protiv sve brojnijih “photography” stručnjaka