Ministar Bojan Domić uputio čestitku za Svjetski dan učitelja

Danas je Svjetski dan učitelja, a tim povodom čestitku učiteljima i svim prosvjetnim djelatnicima na području Središnje Bosne uputio je Bojan Domić, ministar obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa KSB.

“Dragi učitelji, nastavnici, profesori, odgojitelji i zaposleni u odgoju i obrazovanju Kantona Središnja Bosna, časno je biti prosvjetni djelatnik i nema ništa plemenitije od tog poziva.

Povodom obilježavanja Svjetskog dana učitelja, želim vam u ime Ministarstva i u osobno ime uputiti iskrene čestitke te poželjeti puno uspjeha i zadovoljstva u vašem plemenitom zvanju.

Ovaj dan je prigoda da se pokaže kako bi rad učitelja, nastavnika, profesora, odgojitelja, trebao biti prepoznat kao jedan od najvažnijih za ukupan i prosperitetan razvoj društva te da bi kao takav trebao i da se cijeni.

Cilj Svjetskog dana učitelja je mobilizirati sve odgovorne da daju punu podršku učiteljima, nastavnicima, profesorima, odgojiteljima i zaposlenim u oblasti odgoja i obrazovanja, kako bi se osiguralo da isti i dalje ispunjavaju potrebe budućih generacija te podižu obrazovanje na razinu društvene važnosti jer se samo s tim gradi prosperitetna budućnost i pojedinca ali i cijeloga društva

Hvala vam na doprinosu u odgoju i obrazovanju dosadašnjih ali i budućih generacija mladih ljudi koji su i trebaju bit svijetla točka našeg društva. Sretan vam Svjetski dan učitelja! S izrazima osobitog poštovanja, Vaš ministar”, čestitka je koju potpisuje ministar Bojan Domić.

Prethodni članakSRC ROMARI: Završena prva Wilson tenis liga rekreativki
Sljedeći članakSCU Travnik realizira projekt „Mladi poduzetnici agenti promjena u digitalnom dobu“