Minimalan poraz odbojkašica Viteza u Kalesiji

Odbojkašice Viteza poražene su u okviru šestog kola Superlige F BiH za žene, protiv ŽOK „Bosna” iz Kalesije, rezultatom 3:2 u setovima (25:23, 23:25, 25:14, 15:25 i 13:15).

U vrlo dinamičnoj i borbenoj utakmici domaće igračice iz Kalesije povele su prvi set, ali su se vodstva izmjenjivala tijekom utakmice. „U petom setu domaće igračice su s više sreće i uz nekoliko naših pogrešaka u ključnim trenutcime izvojevale pobjedu, ali smo osvojili jedan bod vrlo vrijedan koji nas i dalje održava u vrhu ljestvice”, rekao je za portal vitez.info Zdravko Križanac, tremer ŽOK „Vitez”.

Sljedeća utakmica naših odbojkašica je protiv OK „Goražde” iz Goražda, 1. prosinca 2012. godine, u SŠC „Vitez”, u 14,00 sati.

Omladinske selekcije ŽOK „Vitez” (djevojčice, kadetkinje i juniorke) odigrale su svoju posljednju utakmicu u jesenjem dijelu polusezone, kao gošće, protiv OK „Iskra” iz Bugojna te zabilježile pobjede s uvjerljivih 2:0 u setovima, u svim kategorijama. Ovime su osigurale prvo mjesto na ljestvicama svih kategorija.