Mepas Mall & HT Eronet Nogomania

Pripremili ste navijačke dresove i rezervirali ekipu za utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva? Već vas lagano hvata nogometna euforija i jedva čekate da sudac zasvira početak utakmice? Imamo odlične vijesti za vas!

Za sve zaljubljenike u najvažniju sporednu stvar na svijetu pripremili smo savršenu uvertiru za uzbudljive utakmice u Rusiji! U ponedjeljak, 11. lipnja, očekuje vas Mepas Mall & HT Eronet Nogomania, a Svjetsko nogometno prvenstvo stiže na plato Mepas Malla!

Posjetite nas u ponedjeljak u 18:30 sati, pokažite svoje nogometne vještine i uživajte u fenomenalnim iznenađenjima!

Kako bi vam ovo Svjetsko prvenstvo posebno ostalo u sjećanju Mepas Mall i HT ERONET spremili su odličan natjecateljski program i još bolje nagrade! Neke od vrijednih nagrada koje vas čekaju ovoga ponedjeljka na platou Mepas Malla su 40” Samsung smart TV s kojim ćete posebno uživati u gledanju Svjetskog prvenstva s najboljim pogledom na teren i Sony PlayStation Slim 500GB konzola+Fifa18 za nevjerojatno gaming iskustvo i sate zabave. Zabilježite najveće događaje ovog prvenstva uz odlični Huawei P20 Lite smartphone, koji imate priliku osvojiti na platou centra.

Uz brojna događanja i vrijedne nagrade imate priliku uživati i u predstavljanju 4XL paketa i njegovih pogodnosti koje će s ponosom predstaviti HT ERONET! Zato ne propustite idealnu priliku da uživate u mogućnostima ovog paketa koji nudi opciju spajanja mobilne i fiksne mreže uz uređaje iz ponude po simboličnim cijenama!

Uz odlično nogometno natjecanje, uživajte i u druženju s najdražim igračima Zrinjskog i Širokog Brijega. Zaigrajte s Telstar 18, službenom Adidas loptom Svjetskog nogometnog prvenstva i iskoristite priliku da saznate par nogometnih trikova ili pokažete vlastito nogometno umijeće.

Osjećajte se kao da ste na stadionu u Rusiji i u napetoj atmosferi dočekajte Svjetsko prvenstvo! Možda baš kao i na stadionu jedna od nagradnih lopti koje smo osigurali za posjetitelje pronađe put do vas!

Rezervirajte ponedjeljak, 11. lipnja u svom kalendaru, pridružite nam se ispred Mepas Malla u 18:30 sati i budite dio najveće nogometne manije!

Doživite duh nogometne Rusije u Mostaru i ne propustite najveća nogometna uzbuđenja koja vas čekaju! Čekamo vas!