Menadžment Željka Joksimovića o razlozima otkazivanja koncerta u Novom Travniku

Povodom otkazivanja koncerta “Jesen sa Željkom Joksimovićem” u Novom Travniku na službenoj web stranici Željka Joksimovića objavljeno je priopćenje u kojemu se navode razlozi otkazivanja, kao i isprika svim obožavateljima ovoga pjevača.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Najavljen i već nekoliko sedmica planiran koncert Željka Joksimovića u Gradskoj dvorani u Novom Travniku, na žalost, neće biti održan večeras.

Organizator koncerta u Novom Travniku, firma Dream team, do 13 časova na sam dan planiranog održavanja koncerta, nije realizovala svoje obaveze po potpisanom Ugovoru, zbog čega je neminovno Željkov menađžment bio prinuđen da otkaže večerašnji susret u Novom Travniku.

-Podsećamo da je u dvorani u Novom Travniku još juče postavljena bina, razglas, rasveta i ekrani za koncert koji su bili pod našim ingerencijama odnosno organizatorskog tima Joksimovića i na kome je angažovano 22 člana ekipe. – objašnjava Bane Obradović, menađžer Željka Joksimovića. – Uprkos već započetim pripremama za koncert i činjenice da su muzičari i produkcijski tim iz Željkovog benda jutros krenili i doputovali u Novi Travnik, ovu odluku smo morali da donesemo i to podvlačim veoma teškog srca. Do poslednjeg trenutka i samog Željkovog polaska za Novi Travnik očekivali smo da će organizator ispoštovati dogovor i Ugovor- kaže Obradović i dodaje: Uveren sam, baš kao i svi u Željkovom timu da ćemo biti u prilici da se publici i brojnim fanovima Željka Joksimovića u Novom Travniku uskoro odužmo, i tako svi zaboravimo na ovaj događaj”.