Međunarodni dan kave uz HELL ENERGY COFFEE

Danas se u svijetu obilježava Međunarodni dan kave. Kava je izuzetno popularan napitak u svijetu, a u BiH ritual ispijanja kave ima posebno značenje i predstvalja puno više od pukog ispijanja ovog napitka. Međutim, posljednjih godina se navike građana Bosne i Hercegovaca mijenjaju, pa su sve popularniji razni napici na bazi kave. Izuzetno popularan napitak na bazi kave i mlijeka je i HELL ENERGY COFFEE.

HELL ENERGY COFFEE predstavljena je na tržištu u tri varijacije Latte, Capuccino i Slim Latte u ljeto 2019. Ono što je novost u kompaniji HELL ENERGY jeste da je fabrički kompleks proširen potpuno novom fabrikom i to zahvaljujući investicijama od preko 22 milijuna eura, te kompanija sada može proizvoditi liniju HELL ENERGY COFFEE samostalno, a do sada se proizvodnja odvijala po ugovoru u Njemačkoj.

Izgradnja nove fabrike površine 11.880 m2 započeta je u studenom prošle godine, a novi pogon omogućava proizvodnju napitaka na bazi mlijeka pakovanih u aluminijumske limenke. Zahvaljujući novoj fabrici HELL u Szikszóu moći će proizvoditi 50.000 limenki vrhunske ledene kave na sat, preko 8 milijuna komada dnevno.

Proizvodnja pića na bazi mlijeka je poseban postupak koji se provodi prema najstrožim propisima. Tijekom proizvodnje HELL koristi mlijeko koje je već stiglo u pasteriziranom obliku, što znači da je gotov proizvod podvrgnut toplotnoj obradi samo tri puta. Uz poštivanje najstrožih propisa o proizvodnji hrane i korištenje sastojaka izvrsne kvalitete, zagarantovan je visok kvalitet koji morate očekivati od HELL-a.

„Otvaranjem naše najmodernije fabrike mliječne kave, moći ćemo proizvoditi ne samo našu liniju proizvoda HELL energetskih napitaka, dostupnu u preko 50 zemalja, već i našu novu liniju HELL ENERGY COFFEE, u vlastitoj visokotehnološkoj fabrici. ENERGY COFFEE je do lipnja u Mađarskoj došla na čelo domaćeg tržišta* za nešto manje od godinu dana nakon uvođenja i vjerujemo da će krenuti stopama naše svjetski poznate porodice energetskih napitaka sa svojim međunarodnim uspjehom potpomognutim otvaranjem naše nove fabrike”, rekao je Barnabás Cserekly, izvršni direktor HELL ENERGY Magyarország Kft.

ENERGY COFFEE već je dostupna u 20 zemalja među kojima i u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Velikoj Britaniji, Rumunjskoj i Grčkoj, dostigavši ​​vrh tržišta u posljednje dvije i prije nego što se to dogodilo u Mađarskoj. Zahvaljujući vlastitom proizvodnom pogonu, vrhunske ledene kave napravljene od pravih ekstrakata Arabice i Robuste bit će dostupne i u drugim zemljama. Uskoro će proizvodi biti dostupni u ekološkoj ambalaži recikliranoj 75% od aluminijumskih limenki, što je jedinstven podvig u sektoru napitaka.

Zanimljivi kratki film o novoj HELL ENERGY fabrici pogledajte na sljedećem linku:https://www.youtube.com/watch?v=Rp6_RaA7i-c&feature=youtu.be&ab_channel=HELLENERGY