Mazda u Europi lansira novu aplikaciju MyMazda

Mazda Motor Europe predstavlja novu zgodnu smarthphone aplikaciju MyMazda (MyMazda App) i to besplatno za sve Mazdine kupce u Europi. U prvoj fazi aplikacija će biti dostupna za vlasnike iOS uređaja (iPhone, iPad i iPodTouch), dok će se u narednim mjesecima proširiti i na ostale Android i Blackberry mobilne telefone. Uz ostale funkcionalnosti, aplikacija će korisnicima omogućiti brzu i direktnu vezu s centrima za pomoć na cesti. Uz pomoć MyMazda aplikacije, kupci Mazde bit će među prvim vlasnicima vozila u Europi, koji će informacije o svom automobile, kao i servisnu istoriju, imati dostupnu u svakom trenutku na bilo kom mjestu.

Nova Mazdina usluga ide ruku pod ruku sa jedinstvenim Mazda Digital Service Record (DSR), koji u centralnoj bazi podataka bilježi sve relevantne informacije o Mazda  vozilima. MyMazda aplikacija maksimalno koristi DSR sistem omogućavajući registriranim korisnicima pristup pohranjenim  informacijama vezanim za njihovo vozilo, servisne podatke i detalje korisnika.  Putem jedinstvenih pristupnih podataka vlasnici, koristeći novu aplikaciju, mogu upravljati svojim podacima.  

“Naši kupci spadaju u najzadovoljnije europske korisnike”, rekao je Jørgen Olesen, podpredsjednik Logistike & Podrške kupcima u Mazda Motor Europe, “a naša nova MyMazda aplikacija dodatno će utjecati na održavanje i unaprijeđenje ovog trenda. Ključ je u pružanju pravovremenih informacija dostupnih na svakom mjestu: MyMazda aplikacija ne samo da podsjeća kupca o sljedećem terminu servisa, već daje uvid u cjelokupnu servisnu povijest. Pored ovoga, aplikacija obavještava o najbližem servisnom centru, a omogućava čak i poziv centra za pomoć na cesti.”

Mazda Motor Europe predstavio je novu MyMazda aplikaciju u prosincu prošle godine na sajmu automobila u Bologni u Italiji i već je dostupna kupcima u Rusiji.