Mateja Gadža nova predsjednica ŽO Mladeži HDZ 1990 ŽSB

„Mladež HDZ 1990 ŽSB u subotu, 23. ožujka 2013. godine održala je 2. redovnu Izbornu skupštinu, otvorenu za javnost, u prepunoj dvorani kina Theatre u Busovači uz nazočnost članova ŽO, članova mladeži iz 11 općina i visokih dužnosnika”, priopćeno je danas iz Ureda za informiranje ove stranke.

Skupštini je nazočilo 108 od 116 pozvanih članova Mladeži, koji su aklamacijom izabrali članove, predsjedništvo i predsjednicu Mladeži ŽSB.

Za predsjednicu je izabrana magistrica ekonomije Mateja Gadža iz Uskoplja, a za članove Biljana Blaž (Vitez), Martina Puljić (Busovača), Ljiljana Miočević (Kiseljak), Tomislav Perić (Kreševo), Branimir Miličević (Fojnica), Dejan Markunović (Travnik), Marina Jerković (Novi Travnik), Ana Vidović (Bugojno), Perica Šimović (Jajce) i Josip Malić (Dobretići).

Mladeži su se obratili predsjednica ŽO ŽSB Slavica Josipović, dopredsjednik HDZ 1990 Rudo Vidović te zamjenik predsjednika stranke Martin Raguž, koji su dali punu potporu za nastavak rada, te uputili čestitke novoizabranim članovima kao i čestitke na dobroj organizaciji skupštine.