MARKOVIĆ: Na pobjedu protiv Bjelorusije

Rukometne reprezentacije koje se nisu kvalificirale u osminu finala Svjetskog prvenstva danas nastavljaju natjecanje u okviru „President’s Cup“.

U prvoj polufinalnoj utakmici, od 15 sati po srednjoeuropskom vremenu, koja se igra za plasman od 17 do 20 mjesta sastaju se Bjelorusija i Bosna i Hercegovine, a nakon ove utakmice na programu je susret Češka – Rusija.

Izbornik Dragan Marković je rekao za Fenu da mu je veoma teško bilo šta prognozirati, jer ne zna u kakvom je trenutno stanju reprezentacija Bjelorusije.

Mi smo se malo povratili poslije onog šoka sa Tunisom, a vidjelo se da smo loše izgledali protiv hrvatske reprezentacije. Jučer su igrači ozbiljnije shvatili trening i pripremamo se da pobijedimo Bjelorusiju. Preostale su nam dvije utakmice, a sada se bore četiri protivnika Rusija, Češka, Bjelorusija i mi, četiri ekipe koje nezasluženo nisu prošle u gornju skupinu prvenstva, ali i to je draž Svjetskog prvenstva. Ponovno ćemo igrati otvoreno i na pobjedu, iako imamo malo problema s povredama, o kojima ne bih puno govorio – rekao je Marković.

Utakmica s Bjelorusijom predstavlja i mali test za obje reprezentacije, s obzirom da se ponovno sastaju u okviru kvalifikacija za naredno Europsko prvenstvo.