Marko Jevtić za Vitez.info: Hvala svima na podršci

U ponedjeljak prije podne Marko Jevtić je napustio odjel intezivne njege i premješten je na odjel urologije. Osjeća se dobro, pa je dozvoljen i posjet Marku, kojemu je, nakon teške ozljede u subotu na utakmici Vitez – Čelik u  Kantonalnoj bolnici odstranjen lijevi bubreg.

U prvim satima poslijepodneva u ponedjeljak posjetili su Marka članovi uprave  i stručnog stožera NK Vitez, brojni nogometaši i treneri iz Zenice, prijatelji iz Viteza.. U posjetu su mu bili sestra, dva prijatelja iz Loznice i otac.

„Osjećam se dobro, bolova još uvijek imam, međutim snaga mi se vrača, počeo sam i jesti, pa se nadam da će biti dobro“, kazao je Marko i prokomentirao nam situaciju u kojoj je na terenu nastradao i kao posljedica toga, izgubio bubreg. „Bio je to duelu skoku za loptu s igračem Čelika Hećom. Pali smo obojica, ja sam osjetio snažnu bol na lijevoj strani ispod lijevog dijela grudnoga koša, nisam imao zraka, a počeo sam se i „gubiti“. Nakon pomoći naše medicinske ekipe, stanje se djelomično popravilo, mislio sam da će biti dobro, na žalost vrlo brzo se stanje pogoršalo, odvezli su me ubolnicu u Novu Bilu a onda prebacili u Kantonalnu bolnicu u Zenici gdje mi je, nakon detaljnih pregleda i snimaka, odstranjen teško oštećeni lijevi bubreg. Hvala medicinskoj ekipi u zeničkoj bolnici, za njih mogu reći samo riječi pohvale i uputiti im veliko hvala. Hvala mojim Vitežanima, NK Vitezu, prijateljima iz Zenice, nogometašima, nogometnim radnicima, koji su mi  na usluzi, i svima koji mi se javljaju i žele mi brzo i uspješno ozdravljenje. Nadam se da će tako i biti“, kazao je Marko Jevtić, a liječnici kažu da postoperativni tijek je očekivan i uspješan.

Prethodni članakDžumhur ostvario ranking karijere, Bašić napredovao za deset pozicija
Sljedeći članakU Vitezu će se održati Otvoreno državno prvenstvo frizera BiH