Marketinška agencija Inter96 organizira radionicu “Internet marketing u 2017”

“Internet marketing u 2017”, naziv je radionice koja za cilj ima približiti sudionicima najnovije trendove internet marketinga, te kako kreirati izvrsne sadržaje za privlačanje ciljanih kupaca. Inter96 po prvi put organizira događaj ovog tipa, koji će se održati u petak, 7. travnja, s početkom u 12,00 sati, u Vitezu, u prostorijama Central Hotela (Franšizni centar BiH,PC96 | 72250 Vitez).

U pitanju je radionica pod nazivom “Kako uspješno koristiti internet marketing u 2017”, a predavač je Jovana Miljanović, blogerka, marketing konzultantkinja, poduzetnica i govornica. Studirala je u Americi, a radno iskustvo stjecala u NewYork-u, Londonu, Beogradu, Dubaiju i na Cipru, radeći u kompanijama kao što su Vevo, WhiteCitySoft, Nike i Cosmopolitan.

Radionica je prilagođena svima koji žele usvojiti znanja jednog od najuzbudljivih i najbrže rastućih aspekata tehnologije. Bez obzira jeste li početnik ili napredniji korisnik interneta i imate želju uroniti u područje internet marketinga, ova je radionica stvorena za vas.

“Cijena radionice po sudioniku iznosi 59 KM (PDV uključen). Nakon prijave poslat ćemo vam podatke za plaćanje te Vas molimo da dokaz o uplati predočite prilikom dolaska na radionicu. Broj mjesta je ograničen, pa svi koji žele sudjelovati treba da se prijave putem marketing@inter96.ba ili popunjavanjem formulara koji se nalazi u nastavku: inter96.ba/radionica  Čekamo vas! :)”, poručuju iz marketinške agencije Inter96.

 

Prethodni članakPolicija KSB i GSS Travnik uključeni u potragu za Srećkom
Sljedeći članakSabor ŽSB usvojio zakone o obrazovanju odraslih i predškolskom odgoju