Marin Bikić monodramom “Đe ti je pita” osvojio publiku u Visokom

Hit predstava Gradskog kazališta mladih Vitez, monodrama Antona Drahta „Đe ti je pita?“, u izvedbi Marina Bikića pobrala je sinoć simpatije i gromoglasan pljesak publike u Visokom.

Naime, Gradsko kazalište mladih Vitez, na poziv Udruge “Damar omladine”, predstavilo se publici u Visokom predstavom “Đe ti je pita”. Publiku koja govori o Ćamilu, bosancu koji je pokušao sanjati „Američki san”, ali to mu nije uspjelo, publika je odlično prihvatila. Ćamil nije uspio odsanjati san, jer mu nedostaju ćevapi, rakija, sevdalinke, jarani i naravno pita. Sinoćnja predstava je bila puna obrata, tako je Ćamil dobio novi ogrtač od svoje supruge, ostao bez ćevapa i u BiH, a publici je zorno prikazao kako je i zbog čega nekoliko puta završio u zatvoru.

Duhovita i nadahnuta izvedba Marina Bikića ponovno je nagrađena burnim pljeskom, uslijed kojega je mladi glumac GKM-a Vitez nekoliko puta izlazio na bis.

Inače, predstava je odigrana u okviru projekta “Umjetnost kroz inkluziju” u sklopu UNDP-ovog projekta „Jačanje lokalne demokracije IV – LOD IV“ kojeg financira Europska unija iz sredstava Instrumenta za pretpristupnu pomoć (IPA).

Prethodni članakUz prijetnju vatrenim oružjem opljačkali benzinsku crpku TiOil
Sljedeći članakOdbojkašice Viteza nastavljaju s pobjedama