Marin Bikić i predstava “Đe ti je pita?” GKM-a Vitez oduševili i u Novoj Biloj

Krcata dvorana Hrvatskog kulturnog centra burnim je pljeskom pozdravila sjajnu igru Marina Bikića u monodrami “Đe ti je pita?” GKM-a Vitez. Predstava je izvedena u petak navečer, 13. rujna, kao plod odlične suradnje HKC-a Nova Bila i GKM-a Vitez.

Vrlo zanimljiva predstava Gradskog kazališta mladih Vitez, u kojoj maestralno glavnog lika igra Marin Bikić mamac je za publiku gdje god da se igra, a tako je bilo i u Novoj Biloj. Sat vremena, koliko traje predstava, dvoranom HKC-a u Novoj Biloj prolamao se smijeh publike, a osim gromoglasnog pljeska, velik broj publike imao je želju čestitati Marinu na sjajnom nastupu i porazgovarati s njim.

“Hvala divnoj publici i našim sjajnim domaćinima iz HKC-a. Istinski sam uživao u igranju predstave, a unaprijed se radujem novim nastupima. Što dulje igram ovu predstavu, sve sam uzbuđeniji i sve više uživam”, kazao je glavni protagonist predstave Marin Bikić.

Gradsko kazalište mladih Vitez večeras nastupa na Dječjem Alka festu u Sinju, s predstavom “Čudnovate zgode šegrta Hlapića”.