Marija Žepačkić – nova viteška glazbena zvijezda na estradnom nebu

Vitežanka Marija Zepačkić, novo je ime koje se pojavljuje na glazbenoj estradi. Marija je rođena 30. studenog 1994. godine, u švicarskom gradu Badenu, a djetinjstvo je provela u Spreitenbachu.

“Moji korijeni inače potječu iz Bosne i Hercegovine, točnije iz Viteza, u koji uvijek rado dođem. Osnovnu i srednju školu sam završila u Švicarskoj, a po zanimanju sam Make up Artist. Imam veliku obitelj, uz roditelje imam i tri starije sestre. Još uvijek živim s roditeljima, koji me podržavaju u ostvarenju mog sna. Još od malih nogu sam zavoljela muziku i maštala da jednoga dana postanem pjevačica”, skromno, ali veselo govori Marija.

Marija je prve ozbiljnije nastupe zabilježila sa 16 godina, a do sada je nastupala po brojnim klubovima i diskotekama diljem Švicarske.

“Nakon brojnih nastupa, konačno sam ove godine snimila i svoj single prvijenac, koji nosi naziv “Ožiljak”, a u produkciji “Twister” by Goran Velinov – Panča, u  Beogradu. Publici se jako dopao moj rad i to mi je dalo snagu i volju da nastavim baviti se pjevanjem i glazbom. Uskoro ću snimiti još nekoliko jako lijepih pjesama, a nadam se da će i publika u Vitezu i BiH prihvatiti moj rad sa simpatijama. Također, vjerujem da ću uskoro imati i priliku nastupiti u nekoj diskoteci u BiH, a posebna mi je želja imati nastup u mom Vitezu”, kazala je za portal vitez.info Marija Žepačkić.

Portal vitez.info donosi vam video spot Marijinog prvijenca, pjesme “Ožiljak”, a nastojat ćemo ju i dalje pratiti u njezinoj karijeri. Mariji želimo puno sreće u daljnjoj karijeri i šaljemo joj puno pozdrava iz Viteza.