Mališani iz NK Rijeka uspješno nastupili u Jelahu

Protekli vikend u organizaciji Nogometnog kluba Borac Jelah održan je šesti međunarodni memorijalni nogometni turnir za djecu i to selekcije 2005.god (U9) i 2004.god (U10). Na tom turniru su nastupale i selekcije nogometnog kluba Rijeka iz Viteza i ponovno pokazale potencijal i raskoš svog talenta.

Selekcija 2005 god (U9) je osvojila drugo mjesto u konkurenciji 10 ekipa izgubivši tek u finalnoj utakmici od svojih velikih športskih rivala ŠN Tempo sport iz Zenice.

Naš član generacije U9 Boris Baškarad je proglašen najboljim strijelcem turnira sa 10 postignutih golova na turniru.

Trener Dario Čerkez na ovom turniru nije mogao računati na jednog od najboljih članova te selekcije Luku Tustonju tako da su za selekciju U9 nastupali: Antonio Toljušić, Franko Žigonjić, Mauro Petrović, Boris Baškarad, Petar Kolenda, Matej Bošatlija, Karlo Ninić, Luka Ljubić, Matias Grabovac, Viktor Pavlović i Toni Maleš.

Selekcija 2004 god (U10) je osvojila odlično četvrto mjesto izgubivši u utakmici za treće mjesto od Proletera iz Teslića. Za selekciju U10 na ovom turniru nastupili su: Petar Bevanda, Stjepan Mišković, Ivo Brkan, Pavo Pavlović, Pavle Bonić, Zvonimir Plavčić, Šimun Marko Vuleta, Josip Buha i Petar Jonjić.

Ovi rezultati su samo dodatni motiv za još bolji rad i razvoj naših mališana u budućnosti rekao je za portal vitez.info trener Dario Čerkez.

Prethodni članakHyundai službeno predstavio novi i20
Sljedeći članakVitežanima nedostajalo više agresivnosti protiv Olimpica