Malena Mia Stojak iz Viteza treba našu pomoć!

Redakcija portala vitez.info još jednom je odlučila uputiti poziv našim posjetiteljima da se uključe u humanitarnu akciju. Ovoga puta našu pomoć treba malena Mia Stojak.

Osmogodišnja djevojčica iz Bile kod Viteza, Mia Stojak, teško je bolesna, a diagnosticirana joj je leukemija II stupnja, odnosno C92 Mijeloična leukemija.

Kod ove bolesti ne postoji univerzalni lijek za sve pacijente. Terapija ovisi o tipu leukemije, dobi pacijenta, stupnju bolesti i općem stanju organizma. Akutne leukemije je potrebno početi liječiti čim prije, dok kronične ne zahtijevaju brz postupak liječenja, ali je izlječenje jako rijetko. U većini slučajeva oboljele se podvrgava kemoterapiji, zračenju središnjeg živčanog sustava, a ponekad i presađivanju koštane srži.

Mia se trenutno nalazi na liječenju u Sarajevu, a uz nju je i njezina majka. Obitelj Stojak, uz malenu Miu, ima još troje djece, a kroz nekoliko mjeseci obitelj će postati i brojnije, jer je majka od malene Mie u drugom stanju.

Ovim putem apeliramo na sve ljude koji su u mogućnosti financijski pomoći obitelji Stojak to učine na dolje navedene brojeve računa.

Mia Stojak – Bila Vitez

KM račun: 3382502500000444 UniCredit Bank

Devizni račun:

Swift code – UNCRBA22
IBAN: BA39338 2504084202310