Majčin dan proslavljen u Busovači

U nedjelju je udruga Dar Srca iz Busovače u restoranu Sunce organizirala proslavu Majčina dana za mnogobrojne busovačke majke koje imaju četvero i više djece.

Proslava je počela okupljanjem u restoranu, gdje su majke nakon kratkog obraćanja organizatora uz razgovor, simboličan ručak i piće, proslavile svoj dan.

Ova proslava je, kako kažu organizatori, postala već tradicionalna i iz godine u godinu okuplja sve više majki. Cilj proslave je razveseliti sve majke koje rade najvrjednije zanimanje na svijetu i koje uz mnoge nedaće i teškoće iznjedre brojne uspješne i vrijedne mališane u našem gradu.

Iz Udruge se putem našeg portala zahvaljuju sestri Elizabeti i g. Dragi Lovriću (vlasniku restorana) koji su omogućili ovu proslavu, a i mladom fra Jozi Šarčeviću koji je svojom nazočnošću dao podršku majkama.

“Obično se sve druge riječi pojavljuju u dvoje ili troje, čak ih ima na desetke i stotine primjera. Mnogo je ruža, zvijezda, zalazaka, sunca, leptira, braća i sestara, tetaka i bratića, ali je na cijelom svijetu samo jedna majka.”

Kate Douglas Wiggin