Magazin Vedrina razvedrio vitešku večer 

U subotu je mostarski magazin Vedrina razvedrio Vitešku javnost jednim lijepim druženjem organiziranim u bajkovitom ambijentu Etno sela Čardaci. Vitez je grad koji je oduvijek volio čitati magazine ovakvoga tipa, istaknuo je izvršni direktor projekta Vedrina Ilko Barbarić.

Upravo vođeni tim iskustvom odlučili smo se predstaviti, organizirati druženje obojeno pozitivizmom, optimizmom i vedrim raspoloženjem.

Tradicija druženja s magazinom Vedrina, inače magazinom koji se od 2008. izdaje i besplatno dijeli diljem Hercegovine, je daritavati svoje poklonike. Tako je na svom predstavljanju u središnjoj Bosni, uredništvo magazina podarilo svim posjetiteljima hercegovačko Vino vedrih ljudi, brand koji magazin promovira. Organizirano je i kratko nutricionističko predavanje u suradnji s tvrtkom Džajić commerce na kojem je osobni trener i nutricionist te član uredništva Vedrine – Apollonas Kapsalis nazočne informirao o zdravstvenim beneficijama prirodnoga sladila Stevija. gosti su mogli degustirati kolače pripremljene u potpunosti bez šećera, jer kako je istaknuo nutricionist, sladilo stevija ekstrakt je biljke koji je i 300 puta slađi od šećera, a nema kalorijsku vrijednost niti negativne učinke na šećer u krvi, povišeni tlak, karijes ili druge nepogodnosti koje klasični šećer uzrokuje. Također, svi gosti dobili su na dar uzorke Stevije kako bi se i sami mogli uvjeriti u dobrobiti i slatkoću prirodnoga sladila.

Urednica magazina Vedrina pozvala je nove poklonike Vedrine ostvariti kontakt s uredništvom, iznijeti neke svoje ideje ili želje o čemu bi voljeli čitati u idućim brojevima Vedrine. Istaknula je kako je upravo Etno selo Čardaci primjer svega onoga što Vedrina kao magazin za ekologiju, zdravlje, putovanja, gastronomiju, kulturu življenja promovira. Priča je to, istaknula je urednica, o vedrini duha pretočenoj u arhitektonska rješenja, gastronomsku ponudi i ljubaznost koja se pretače kroz cjelokupnu ideju etno i eko pristupa turizmu i zabavi. 

Prijatelj Vedrine, ugledni novinar Goran Milić koji je tu večer bio posebni gost, još na mostarskoj promociji istaknuo je kako je dovoljna simbolika imena magazina kako bi se pokrenula lavina pozitivnizma, optimizma i vjere u lijepe stvari, međuljudske odnose i vedro novinarstvo.

Prethodni članakKonačni rezultati o broju stanovnika u BiH do sredine ove godine
Sljedeći članakGolman Fabijan Tomić iz Hajduka u Vitez