Magazin Vedrina organizira druženje u Vitezu

U prelijepom ambijentu Etno sela Čardaci u Vitezu, mostarski magazin Vedrina organizira u subotu 17. siječnja u 20:00 sati svoje drugo druženje s čitateljima i poklonicima.

Uz glazbenu večer uz sastav Zlatne žice, degustaciju zdravih ribljih specijaliteta, domaćih likera i vina, posjetitelji će biti počašćeni i kratkim nutricionističkim predavanjem o prirodnom sladilu Stevija. Tom prigodom svi posjetitelji će moći kušati kolače spremljene s stevijom te iskusiti kako se u slasticama može uživati na puno zdraviji način.

Posjetiteljima će tom prigodom biti darivani uzorci sladila Stevija kako bi i sami mogli isprobati ovo sladilo, koje ima mnoge beneficije na zdravlje. U okviru promocije osmog izdanja magazina Vedrina, posjetitelji će imati mogućnost uživati u društvu specijalnoga gosta, poznatog novinara Gorana Milića.

Iz uredništva magazina Vedrina poručuju kako je događaj otvorenog tipa. Svi ljudi vedrog duha i pozitivnih pogleda na svijet su dobrodošli te upoznati se s Vedrinom a onda i sami postati vedri i optimistični.