“Lude sedamdesete” i GKM Vitez osvojili 4 nagrade na 15. FSDS BiH

Već smo pisali kako je nova predstava Gradskog kazališta mladih Vitez, “Lude sedamdesete”, pobrala sve simpatije na svojoj praizvedbi i pretpremijeri u Konjicu, ali i premijeri u Vitezu. 

Nakon što su nastupom oduševili publiku i struku na 15. Festivalu srednjoškolskog dramskog stvaralaštva Bosne i Hercegovine, u Konjicu u Vitez su stigle odlične vijesti. “Lude sedamdeseta” pobrale su i brojne nagrade. Tako su najboljim glumicama proglašene Ivona Matošević i Ana Dragozet, dok je Ana Dragozet dobila i nagradu za najbolji autorski tekst, što je posebno značajno priznanje. Vjerojatno najznačanija nagrada je ona za najbolju kolektivnu igru na 15. FSDS BiH, koja je još jednom potvrdila kako uz individaulne glumačke vještine kvalitetu, članovi GKM-a Vitez posjeduju i kolektivnu kvalitetu i energiju, zbog koje ih uostalom publika obožava i jedva čeka vidjeti gdje god da se pojave.

Vremena za slavlje u GKM-u Vitez baš i nemaju, jer ih već ovoga petka očekuje još jedna premijera, predstava “Do utorka”, za koju je također tekst napisala darovita Ana Dragozet, uz napomenu kako je ovu predstavu i režirala.

Prvi vikend u svibnju imat ćemo priliku pogledati i treću premijeru GKM-a Vitez, u samo 15 dana, predstavu “Plava boja snijega”, koju je režirala još jedna nagrađena gumica u Konjicu, Ivona Matošević.

Veselimo se novim nastpima naših kazalištaraca iz Viteza, kao i, sigurni smo, brojnim nagradama koje će osvajati tijekom ove godine.

Prethodni članakFIS-ovih 25 godina uspješnog rada!
Sljedeći članakOsmo Bajrić više nije trener NK Travnik