“Lude sedamdesete” GKM-a Vitez oduševile publiku i u Usori na HPSB

Gradsko kazalište mladih Vitez predstavom “Lude sedamdesete” ponovno je oduševilo kazališnu publiku, ovoga puta u Usori, u sklopu manifestacije “Hrvatsko proljeće Središnje Bosne”. 

Predstava je odigrana u ispunjenoj multimedijalnoj dvorani JU Opća knjižnica, koja se scenski uklopila u radnju predstave. Publika je razdragano i gromoglasnim pljeskom pozdravila mlade glumice iz Viteza, koje su još jednom prikazale odličnu igru.

“Lude sedamdesete”, priča je o četiri žene u staračkom domu i njegovateljici koja se brine o njima. Publika je ovu predstavu odlično prihvatila gdje god je igrana, a kroz samu predstavu se može vidjeti što se događa s te četiri žene koje su “osuđene” svoje posljednje dane provesti u staračkom domu. Predstava odgovara i na pitanje što biva s pojedincima koji se nalaze na marginama društva.

U predstavi su igrale: Berna Mišković, Antonela Lukić, Marija Gudelj, Ivona Matošević i Monika Maros. Tekst potpisuje Ana Dragozet, režiju Bruno Grebenar, grafičko oblikovanje Borislav Sučić, a izvršni producent predstave je Ivan Sajević.

Manifestacija “Hrvatsko proljeće Središnje Bosne” ove godine će nastupiti u nekoliko općina Zeničko-dobojske županije.