“Ljubav jednog maslačka” GKM-a Vitez još jednom oduševila publiku u Vitezu

Ovogodišnji kazališni dani u Vitezu proteklog su vikenda nastavljeni predstavom “Ljubav jednog maslačka”, Gradskog kazališta mladih Vitez.

Ova predstava za djecu prepuna je igre, zabave i pjesme, a mladi viteški glumci još su jednom oduševili publiku svojim sjajnim nastupom.

Publika je sjajnu igru viteških kazalištaraca nagradila pljeskom, a posebno su pozdravili Anđelu Đotlo, kojoj je ovo bio oproštajni nastup na kazališnom daskama u Vitezu, s obzirom da svoje srednjoškolsko obrazovanje nastavlja u Mostaru.

Maslačak Zlaja, zajedno sa svojom dragom Bubi i ostalim prijateljima, kroz ovu priču ističe one glavne životne vrijednosti. To su ljubav, prijateljstvo, ali i osobni rast. Radnja je smještena na sunčanoj livadi, domu svih likova, na koju iznenada dođe kontenjer Koni i uprlja je svojim smećem.

Predstavu je režirala Monika Maros, po tekstu Aide Redžo. U predstavi igraju Ivana Stojak, Katarina Petrović, Karla Karin, Anđela Đotlo, Jelena Petrović, Nikolina Kolak, Emin Šahdan, Maria Nedić, Marina Matijanić, Petra Pavlović. Tehnička potpora je Ivona Stojak, grafičko oblikovanje potpisuje Boris Šarić, a izvršni producent je Ivan Sajević.

Već ovoga petka u Kazališnoj dvorani Vitez, s početkom u 20,00 sati, nastupa DIS teatar s još jednom predstavom za djecu, “Kamen mudrosti”.

Prethodni članakVlada FBiH o epidemiološkoj situaciji: 367.292 osoba primilo prvu dozu (20,4 %), a potpuno cijepljeno 209.748 osoba (11,7 %)
Sljedeći članakVITEZ: Ovoga petka sjajna predstava za djecu – “Kamen mudrosti” DIS teatra