Livaja: Dat ćemo sve od sebe za što bolji rezultat u susretu sa Zvijezdom

Desetoplasirani Vitez, s 33 osvojena boda, u zadnjem kolu premijerligaške sezone putuje u goste dvanastoplasiranoj Zvijezdi koja je osvojila 31 bod. Vitežani žele zadržati taj plasman, za što im je u ovom susretu potreban bar bod. Naime, Vitežani su na startu u Premijer ligi imali samo jedan cilj – izboriti ostanak, a to su ostvarili još prije pet kola i sada mirno putuju na gostovanje u Gradačac.

„Istina, utakmica je lišena bilo kakvih rezultatskih imperativa, no to ne znači da će se igrati revijalno, bez žara i prvenstvenog naboja. Naš domaćin ima izvrstan teren pa će to biti i prilika mojim nogometašima da pokažu koliko znaju i mogu. Nedostajat će nam dvojica važnih, pouzdanih i iskusnih igrača, desni bočni, kapetan Mladen Jurčevići srednji branič, Armin Imamović. Uz njihove zamjene, priliku će dobiti i neki drugi momci koji su vrijedno radili, a tijekom sezone manje igrali. A ova utakmica ujedno će biti, za neke od njih, i nova provjera jesu li kvalitetom i odnosom prema igri zaslužili dres Viteza za narednu sezonu. Nema opuštanja, zahtijevam maksimalni angažman s ciljem i željom dobro igrati i polučiti dobar rezultat,“ kazao je pred susret sa Zvijezdom trener Viteza Ante Miše.

Kapetansku vrpcu u ovom susretu ponijet će vrijedni Ivan Livaja, diplomirani ekonomist, mladić primjera vrijedan kada su trud, zalaganje, ponašanje u pitanju, te fizička pripremljenost koja je uvijek maksimalna.

„Nema nikakvog opuštanja iako smo brige ostanka u Premijer ligi i mi i naši domaćini odavno prebrodili. Dat ćemo sve od sebe, boriti se za što bolji rezultat, za svoj klub i svoje navijače. To, uostalom, od nas traži i naš trener na čije zahtjeve prigovora nema. Obećavam, a to mogu reći i za svoje suigrače kojima trener ukaže povjerenje, da će tako i biti s nadom da će naš trud biti i rezultatski nagrađen“, poručio je kapetan momčadi, Ivan Livaja.

Zvonimir Čilić