LIKE NA VIDEO: Podržimo naše Vitežanke kako bi izborile nastup u finalu K-Pop Svjetskog Festivala

Veleposlanstvo Republike Koreje u Hrvatskoj uputilo je javni poziv za sudjelovanje u K-Pop Svjetskom Festivalu koji se održava u Koreji. Natjecatelji su se mogli prijaviti u kategorijama obrada pjesama i plesnih koreografija, pojedinačno ili grupno.

U kvalifikacijama su mogli sudjelovati svi koji žive u Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini. Na ovo natjecanje prijavila se i skupina sjajnih mladih Vitežanki, pod nazivom “Lilliez”, koje su prošle kvalifikacije te ušle u polufinale natjecanja, u kojoj će oni koji prikupe najveći broj lajkova na Youtube videu izboriti nastup u finalu K-Pop Svjetskog Festivala.

Grupu “Lilliez” čine Minela Salkić, Ema Jezeraškić, Matea Rajić, Marija Šuman i Tanja Žabić. Vrlo zahtjevnu koreografiju djevojke iz Viteza su sjajno postavile i izvele tako da nema dileme kako su u najozbiljnijoj konkurenciji za izboriti nastup u finalu.

Ipak, kako bi u tomu uspjele potrebno je da im i mi budemo potpora i podržimo ih svojim lajkom. Da bismo to učinili potrebno je ući OVDJE i kliknuti na “like” (Y) .

Prethodni članakSvaki drugi poslodavac treba radnika
Sljedeći članakNovi Travnik: Osuđen muškarac koji je ubio punca na spavanju