Lijepa gesta Mirka Šakića i Vodenog parka “Ribica”

Ugledni viteški poduzetni, Mirko Šakić, vlasnik poduzeća MHE Vitez-1 i idejni tvorac turističko-zabavnog kompleksa „Viteški dol“ danas je u posjet primio dvoje mladih i uspješnih sportaša iz Viteza, petnaestogodišnje Irenu Biletić i Dejana Marjanovića.

Irena Biletić članica je Judo kluba Vitez i osvajačica srebrnog odličja na Balkanskom prvenstvu u judo-u, dok je Dejan Marjanović član Šahovskog kluba Vitez i osvajač zlatnog odličja na prvenstvu Balkana do 16 godina.

Šakić je htio simbolično nagraditi ove uspješne mlade sportaše iz Viteza te ih je darovao sezonskim kartama vodenog parka „Ribica“, koji djeluje u sklopu kompleksa „Viteški dol“. Također, Šakić je naglasio kako mu je uvijek bilo zadovoljstvo podržati mlade i talentirane osobe, bez obzira iz koje sfere društva one dolazile te da će s ovom praksom nastaviti i ubuduće. Da sve neće ostati na riječima, vlasnik poduzeća MHE Vitez-1 rekao je kako će podržati i skorašnji odlazak Dejana Marjanovića na Europsko prvenstvo.

Mladi sportaši su uputili zahvalu Mirku Šakiću te skromno, kako i priliči vrhunskim sportašima, naglasili kako su sretni da postoje ljudi koji cijene njihove rezultate i rad.