Lijeni milijunaš otkriva kako zaraditi dodatnu plaću u slobodno vrijeme

ŽELITE li na pošten način zarađivati ministarsku plaću iz udobnosti svoga doma bez obzira na rastuću krizu, ovo će biti najvažnija stvar koju ste pročitali u posljednje vrijeme:

Analizirajući što strani internet-milijunaši rade da bi zaradili puno radeći malo te primjenjujući i prilagođavajući otkriveno na hrvatske prilike, autor Sanjin Frlan stvorio je sistem za zarađivanje na hrvatskom internetu.

Taj mu sistem omogućuje da bez novca, posebnih vještina i zaleđa zarađuje najmanje 56.671,44 kn mjesečno – a istim se sistemom i vi možete okoristiti u roku od 7 dana.

Ali postoji zamka…

Vjerojatno znate da na internetu postoji mnoštvo stranica koje vam lažno obećavaju da ćete postati bogat preko noći. Možda ste i nasjeli na neku od njih.

98% stvari o kojima govore je beskorisno. Preostalih 2% su donekle upotrebljive informacije koje ili već znate ili možete besplatno pronaći na internetu.

Ako želite izgubiti svoj teškom mukom stečen novac, dragocjeno vrijeme, a možda i najbitnije – povjerenju u ljude, onda su ovakvi polu-proizvodi dobar izbor.

Ako pak želite otkriti korak-po-korak proces kojim autor i njegovi učenici u slobodno vrijeme pokreću svoje profitabilne web stranice, evo dobrih vijesti:

Javno objavljen sistem koji iz godine u godinu opetovano donosi milijunsku zaradu bez rizika

Frlanov sistem je od sada dostupan na 3 DVD-a.

Toliko je učinkovit da ćete pomoću njega biti u stanju pokrenuti vlastiti posao na internetu i zaraditi poštenu plaću radeći u slobodno vrijeme.

Taj sistem može biti najbolja investicija vašeg života. Jer, na DVD-ovima ćete otkriti ono što je autoru trebalo 11 godina da usavrši: kako na internetu zaraditi na način lijenog čovjeka. Zato je ovaj sistem i nazvan – Lijeni milijunaš.

“Zaradite ili vraćam novac”

“Moja vjera u Lijenog milijunaša je tolika je da svim kupcima dajem 365-dnevnu bezuvjetnu 100% garanciju. Dajte mojem sistemu poštenu priliku i ako pomoću njega ne uspijete zaraditi minimalno jednu prosječnu plaću mjesečno te stvarati osobno bogatstvo za udoban život i sigurnu budućnost, vratite mi ga bilo kada tijekom idućih 365 dana i dobiti ćete natrag punu cijenu – bez pogovora”, svjedoči autor i nastavlja: “Hoćete li pogledati ove DVD-ove ili ne, neće utjecati na moj život – ali hoće na vaš!”.

index.hr