Liga prvaka: Zrinjski protiv Maribora

Trener bh. prvaka HŠK Zrinjski Branko Karačić vjeruje kako mostarski klub nije bez šansi protiv Maribora u drugom pretkolu nogometne Lige prvaka.

Možemo reći da smo dobili kvalitetnog protivnika, možda i najkvalitetnijeg od svih pet mogućih protivnika. Međutim, dobili smo i najbliže putovanje i s tog stanovišta smo zadovoljni. Znamo da je Maribor konstanta, godinama su u Ligi prvaka ili Europskoj ligi i favoriti su u susretu protiv nas – kazao je Karačić u izjavi za Fenu.

Dodao je kako će njegovi igrači dati sve od sebe ne bi li iznenadili slovenskog prvaka.

Mi ih poštujemo, ali učinit ćemo sve što je u našoj moći da budemo iznenađenje u Europi kao što smo bili iznenađenje u BiH kada nam nitko na startu prvenstva nije davao šanse, a mi smo na kraju zasluženo osvojili titulu – kazao Karačić.

S obzirom da je Zrinjski domaćin u prvoj utakmici 15. srpnja, Karačić se nada pobjedi bez primljenog gola.

Vjerujem da će stadion biti pun i da će nas bodriti Ultrasi, kao što su nas uvijek bodrili. Ako ostvarimo pobjedu u Mostaru naše šanse rastu. Maribor je favorit, ali favoriti ne pobjeđuju uvijek. Ako žele proći dalje morat će se pokazati se na terenu i ako budu bolji čestitat ćemo im – zaključio je trener Zrinjskog.

FENA

Reklama