Lidija Bradara sa suradnicima posjetila OO HDZ BIH Jajce

Predsjedništvo Županijskog odbora (ŽO) HDZ BIH ŽSB, u proširenom sazivu s ministrima u Vladi ŽSB, koji su imenovani na prijedlog HDZ BIH i predsjedateljem Sabora ŽSB Josipom Kvasinom, održalo je radni sastanak sa Općinskim odborom (OO) HDZ BIH Jajce, priopćeno je danas iz Ureda za odnose s javnošću ŽO HDZ BIH ŽSB.

Predsjednica ŽO HDZ BIH ŽSB, Lidija Bradara, upoznala je članove OO HDZ BIH Jajce o radu županijskog odbora, radu Vlade i Sabora ŽSB, kao i o stanju na federalnoj i državnoj razini vlasti, odnosno pitanju rekonstrukcije vlasti u FBiH.

Novoizabrani predsjednik OO HDZ BIH Jajce, Tihomir Radovac, upoznao je izaslanstvo o HDZ BIH o stanju u Općinskoj organizaciji i planiranim aktivnostima u narednom periodu. Članovi OO HDZ BiH Jajce istaknuli su probleme s kojima se susreće hrvatski puk u Jajcu, počevši od funkcioniranja Opće bolnice u Jajcu, preko kadrovske problematike do problema iz oblasti braniteljske populacije.

„Nakon radnog sastanaka OO HDZ BiH Jajce u članstvo stranke primio je 37 novih članova. Tom prigodom predsjednica ŽO HDZ BiH ŽSB Lidija Bradara izrazila je zadovoljstvo, napomenula da je ovo veliki pokazatelj da mladi ljudi prepoznaju dugogodišnji kvalitetan rad HDZ BiH, te uim zaželjela dobrodošlicu u veliku obitelj Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine”, navodi se na koncu priopćenja ŽO HDZ BIH ŽSB.