Lidija Bradara na čelu Izbornog stožera ŽO HDZ BIH ŽSB

Županijski odbor HDZ BIH Županije Središnja Bosna u utorak, 5. lipnja 2012. godine, u Travniku je održao 9. redovita sjednica, proširenu s predsjednicima općinskih odbora HDZ BIH iz ŽSB, ministrima u Vladi ŽSB imenovanim na prijedlog HDZ BIH i predsjedateljem Sabora ŽSB.

Županijski odbor HDZ BIH ŽSB utemeljio je odjele i imenovao voditelje odjela Izbornog stožera za pripremu i provedbu Lokalnih izbora 2012. godine. Na čelo Izbornog stožera imenovana je predsjednica Županijskog odbora HDZ BIH, Lidija Bradara.

ŽO HDZ BiH ŽSB zadužio je Odbor za branitelje županijskog odbora da pripremi analizu posljedica nelegalne i nezakonite revizije braniteljske populacije za narednu sjednicu. Na sjednici je razmatrana aktualna politička situacija u Bosni i Hercegovini i ŽSB, kao i dosadašnji rad izvršne i zakonodavne vlasti ŽSB i planirane zadaće i aktivnosti u predstojećem periodu te je u tom smislu ŽO HDZ BIH ŽSB dao punu potporu Vladi i Saboru ŽSB.

Županijski odbor HDZ BIH ŽSB uputio je poziv svim Hrvatima izvan BiH, koji imaju pravo glasa na Lokalnim izborima u BiH 2012. godine, da se prijave za glasovanje putem pošte, najkasnije do 24. srpnja 2012. godine.