Laštro: Skloniti Ajanovića s mjesta vođe bh. tima

Mladi producent i glazbeni umjetnik Loreno Laštro također se našao na mjestu incidenta koji se desio između članova Eurosong tima BiH.

Tijekom snimanja Hayat Production Show-a, koje se održavalo na Vlašiću, bilo je mnogo predstavnika bh. estradne glazbene scene. Nakon cjelodnevnog snimanja pridružila im se i ekipa Eurosonga, čiji član Fuad Backović Deen je proslavljao svoj rođendan.

“Atmosfera je bila sasvim ugodna i opuštena. Popila je se koja čašica više i ništa nije slutilo na ovakvo dešavanje. Ekipa je već uhodana i normalno je da se nakon višesatnih snimanja malo i opusti. Neki su se opustili malo više, pa je došlo do situacije koja se dogodila”, ističe Loreno.

“Situacija je bila jako ozbiljna, budući da se radi o ozbiljnijim povredama. Slažem se da su mediji previše napuhali sam događaj i da da se željela uništi reputacija naših predstavnika na Eurosongu. Ma kakvi oni bili, ma kakvo mišljenje imao bilo tko, ti ljudi nas predstavljaju na veoma važnom događaju i ne smije se ugroziti njihov odlazak”, dodao je Loreno.

Istaknuo je da ne podržava nasilje, i da ovo što je uradio Almir Ajanović nije prilično osobi koja vodi cijeli tim.

“Za svaku je osudu bilo koji vid nasilja, a pogotovo kada krene kolega na kolegu, pjevač na pjevača. Oštro osuđujem takvo nešto“, izjavio je Loreno za naš portal.

Kazao je da misli da bi najlogičnije bilo da članovi udruženja izvođača organiziraju izvanrednu skupštinu u svrhu da se Almir Ajanović skloni sa mjesta predsjednika.

“Zaželio bih samo brz oporavak našem kolegi Šaćiru Ahmetiju i sreću našim predstavnicima i to je sve što mogu reći“, zaključio je.

Prethodni članakUdruga Zora će sudjelovati u izgradnji šeste lamele bolnice “dr. fra Mato Nikolić” Nova Bila
Sljedeći članakU Bučićima izgorjela obiteljska kuća