Ladies night u Busovači

Nema razloga da samo ljeto bude vrijeme za vesela ženska druženja.Nakon uspješnih manifestacija u Kiseljaku, Kreševu i Vitezu, udruga Arka iz Kiseljaka manifestaciju Ladies night dovodi i u Busovaču

Pod sloganom “Kao šefice”, provjerena ekipa u suradnji s ekipom “Kina Theatre” i za Busovaču je priredila zabavnu večer punu raznovrsnog zabavnog sadržaja, poklona i iznenađenja.

“Ladies night” u Busovači bit će održan u četvrtak, 27.veljače s početkom u 19 sati u prostorijama Kina (Kino Theatre) a podrazumijevat će projekciju filma “Kao šefica” (Like a Boss) te druženje uz glazbu uživo za koju će ovoga puta biti zaduženi Mirza i Vedran (Two Silent). Sve sudionice dobit će i brojne poklone i poklon bonove od brojnih sponzora te će sudjelovati u nagradnoj igri brenda Kryolan (LoveRich Kryolan).

Ovoga puta, naglasak je na ženskom poduzetništvu što je donekle i tema filma, stoga sve zainteresirane poduzetnice ili one koje to tek planiraju biti, dame koje same pokušavaju izgraditi neki svoj mali biznis, mogu nazočiti korisnoj radionici koja će početi od 18 sati na istom mjestu.

Ulaznice po cijeni od 10KM su dostupne na recepciji Kina a iste možete rezervirati i na broj 063 799 267!

Samo neki od sponzora su , salon vjenčanica Arijana Kiseljak, Kryolan, butik Elagant (Busovača), salon Extreme Busovača…

Prethodni članakHUM u Središnjoj Bosni organizira tečaj engleskog jezika u Vitezu za djecu od prvog do devetog razreda
Sljedeći članakOvoga vikenda 1000 navijača učlanilo se u Hajduk, najviše u Vitezu!