Ladies night i promocija ženskog poduzetništva

Nešto više od 100 žena iz Busovače ali i okolnih općina sinoć je uživao u prvoj Ladies night manifestaciji u Busovači. Kino Theatre i udruga Arka iz Kiseljaka nazočnim su damama priuštili nezaboravnu večer druženja uz puno smijeha i dobre glazbe. Druženje je započelo razgovorom sa predstavnicama udruženja Poslovnih žena koje su zainteresiranim poduzetnicama, ili onima koje će to tek postati, u jednosatnom razgovoru predstavile rad Udruženja, svoja iskustva iz svijeta poduzetništva te im pružile neprocjenjive savjete glede borbe za svoj djelić neba u nemilosrdnom poslovnom bh. okruženju.

Dženisa Delalić, koordinatorica Akademije poduzetništva žena, jednog od programa Udruženja poslovnih žena predvodila je ovaj uspješni tim koji su između ostalih činile i Vera Kapetanović-Bujak, vlasnica konfekcije Drawer i dugogodišnja članica Udruženja, Amra Žužić-Bećirbegović, vlasnica brenda BAMBA i polaznica prve generacije Akademije i Dragana Grbić-Hasibović, vlasnica agencije za marketing SUCCESS i članica Udruženja.

Razmjena iskustava, novi kontakti i informacije mogu biti od iznimne važnosti za bilo koje područje djelovanja a posebno za pokretanje vlastitog biznisa stoga se i sinoćnje druženje, u opuštenom, prekrasnom ambijentu Kina Theatre pokazalo kao pun pogodak.

Dame su nakon službenog dijela imale priliku premijerno pogledati film “Kao šefica” (Like a Boss) te su druženje nastavile uz glazbu uživo i odlični dvojac Two Silent. Sve sudionice uživale u piću dobrodošlice koje im je osigurala vinarija Deklić, dobile poklone i poklon bonove sponzora manifestacije brenda Kryolan (LoveRich Kryolan), proizvode Aloe Vera u zastupništvu gospođe Žakline Baban, tvrtke Galant Kiseljak, salona vjenčanica Arijana Kiseljak, butika Elagant (Busovača),tvrtke Inoma Kiseljak, salona Extreme Busovača.

Direktorica Kina Valentina Čolić- Križanović je nakon prvog Ladies night eventa u Busovači  kazala kako će ovo biti početak uspješne suradnje i prvi od zasigurno puno budućih sličnih događaja.