Ladies night: “Dame biraju” u Vitezu

Nakon iznimno uspješnih “Ladies night” i “Ladies day & night”u Kiseljaku, ova iznimno popularna manifestacija namijenjena isključivo damama, početkom kolovoza održat će se i u Franšiznom centru u Vitezu.
Središnji dio večeri bit će sarajevska hit predstava “Dame biraju”.

Ova komedija s ozbiljnom tematikom, govori o petorici mladića koji pokušavaju riješiti svoje egzistencijalne probleme kroz posao stripera u noćnom klubu.

Sjajna glumačka trupa, koju čine najperspektivniji bosanskohercegovački glumci, već su postali pravi miljenici publike širom regije. O tome svjedoči i preko 100 izvođenja ovog kazališnog komada s kojim su obišli 50-ak gradova u nepune dvije godine, a predstavu je pogledalo preko 50.000 ljudi.

Prije predstave sve dame će imati priliku posjetiti promo štandove određenih kozmetičkih brendova i tvrtki koji će za sve posjetiteljice pripremiti i određene poklone. Nakon predstave zabava se seli na terasu bazena Franšiznog centra uz glazbu uživo i neizostavne koktele.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane gospodarske subjekte koji žele biti dio ove zabavne priče da se jave na kontakt telefone: 063 412 360 i 063 284 832.

Ladies night je u Vitezu predviđen 5. kolovoza s početkom u 19 sati a ulaznice po cijeni od 10 KM možete već danas kupiti na recepciji Franšiznog centra BiH.

Prethodni članakPredstavljena prigodna marka HP Mostar „120. obljetnica rođenja Milivoja Uzelca“
Sljedeći članakZašto se šuti da su logori za bugojanske Hrvate bili najgori u BiH?