Kupujmo.ba – grupna kupovina – uskoro na tržištu Središnje Bosne i BiH

Nagli uspon stranica za grupnu kupovinu u svijetu, pa i u Hrvatskoj očit su primjer kako je dobrano prodrmano do sada uspavano tržište internetske trgovine.

Grupna kupovina s kupujmo.ba ulazi i na vrata tržišta Bosne i Hercegovine prateći svjetske trendove koji su se razvili tijekom 2008. godine u Americi, te protekle i ove godine na području Hrvatske.  “Uskoro ćemo biti prisutni i u Bosni i Hercegovini. Sve o uvjetima, načinu kupnje i ostalim sitnicama javnost će saznati uskoro. Pratite vitez.info i našu facebook stranicu” poručili su u izjavi za portal vitez.info iz odnosa s javnošću kupujmo.ba.

“Dragi naši, evo nas u našem podneblju, a uskoro i u cijeloj Bosni i Hercegovini. Najbolji način kupovine. Grupna kupovina. Ostvarite popuste od 50 % – 90% na ono što nudimo. Lebdimo tu negdje oko Vas , a uskoro se i spuštamo. Za detalje biti će te obaviješteni. Za sada , dovoljno je ovo: „Zapamtite, pametno je kupovati zajedno“. Kupujmo.ba vas pozdravlja, do sljedećeg javljanja i novih vijesti” poručili su iz kupujmo.ba posjetiteljima vitez.info portala.