Kreševska tvrtka MIS počela s proizvodnjom u EU

Mesna industrija MIS počela je sa proizvodnjom u Europskoj Uniji, točnije u Republici Hrvatskoj, u objektu prve kategorije po EU standardima (HR 153 EU). Zbog poslovnog uspjeha i konstantnog širenja asortimana Mesne industrije MIS na području BiH, Uprava jedonijela odluku da i na tržištu Europske Unije postigne isti cilj.

Stalni upiti iz EU za tradicionalnim bosanskim proizvodima su presudili da se proizvodnja pokrene i u Republici Hrvatskoj. Novi pogon koji se nalazi 45 kilometara od Zagreba sastoji se od suvremeno opremljene klaonice dnevnog kapaciteta klanja od 240 goveda, te prerade od 15 tona dnevno.

“U narednom periodu MIS proizvodi će biti dostupni u vlastitim i franšiznim objektima u EU. Širenjem
na tržištu želimo postići široku dostupnost i još veću prepoznatljivost naše tvrtke i izvan granica EU. Sigurni smo
da iz nove klaonice možemo odgovoriti na sve potrebe tržišta kada je u pitanju snabdjevanje prodajnih objekata (mesnica), tako i na potrebe za sirovinom za preradu svih vrsta junećeg i svinjskog mesa. Nova klaonica omogućava nam da osiguramo kvalitetu europskog standarda, učinkovitost u opskrbi skladišta poslovnih partnera za daljnju prodaju, a sve po cijenama i uvjetima po kojima trenutno uvoze”, kazala je za portal vitez.info Tajana-Antonija Bošnjak,  PR & Marketing manager tvrtke BFS d.o.o.

Mesna industrija MIS je zahvaljujući spoju dugogodišnje tradicije, kvalitete, i široke dostupnosti svojih proizvoda došla na vodeće mjesto što se tiče mesnih industrija na tržištu BiH. Prepoznatljivost brenda MIS je i u širokoj ponudi visokokvalitetnog svježeg mesa koje je dostupno širom BiH u franšiznim objektima MEGA.

“Otvoreni smo za dogovor i sve oblike poslovne suradnje – kako isporuke za daljnju prodaju, tako i putem franšize ukoliko za to postoji interes. Pozivamo sve zainteresirane za otvaranje objekata na bazi franšiznog poslovanja da nas osobno posjete u uredu u Kreševu, na adresi Velegošće b.b., ili da nas kontaktiraju na mail: info@bfs.ba ili broj: 030-807-080, putem kojeg mogu dobiti i ostale informacije”, napomenula je na koncu Tajana-Antonija Bošnjak.