Kreševo domaćin Motivacijskom skupu i Športskim igrama ŽO HDZ BiH ŽSB

U sportskoj dvorani Srednje škole u Kreševu u subotu 26. listopada održane su treće po redu Športske igre i Motivacijski skup ŽO HDZ BiH ŽSB. Organizatori su bili ŽO HDZ BiH ŽSB i ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB.

„Cilj našeg okupljanja ovdje u Kreševu je prije svega zbližavanje i međusobno upoznavanje koji će u konačnici rezultirati jačanjem stranke. Želim da članovi OO HDZ BiH Kreševo znaju svakog člana Općinske organizacije u Jajcu ili Uskoplju”, poručila je Lidija Bradara, predsjednica ŽO HDZ BiH, koja je i otvorila igre te istaknula da Kreševo nije slučajno odabrano za domaćina sportskih igara i motivacijskog skupa.

„Želimo i na ovaj način dati potporu našem kandidatu za načelnika općine Kreševo Radoju Vidoviću”, poručila je predsjednica ŽO HDZ BiH.

Po riječima Gorana Lulića, predsjednika ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB, proteklog vikenda održane Športske igre HDZ-a BiH treće su po redu.
„Na ovaj način okupljamo sve stranačke strukture, od seniona, mladeži do zajednice žena. Želimo pokazati da smo svi jedno, a domaćin je svaki put druga općina naše Županije. Već smo bili u Uskoplju, Jajcu, ići ćemo u sve općine i tako pokazati da jedni drugima nismo daleko iako su najudaljenije općine ŽSB jedna od druge dva i pol sata vožnje”, kaže Lulić.

Seniori, Mladež i članice Zajednice žena na sportskim igrama imali su priliku okušati se u pet sportskih disciplina; malom nogometu, stolnom tenisu, šahu, odbojci i štafeti 4×100 metara. Najuspješniji su bili članovi OO HDZ BiH Kiseljak. Drugo mjesto pripalo je domaćinima, članovima OO HDZ BiH Kreševo dok su treći bili članovi OO HDZ BiH Fojnica.

Igre su završene revijalnom malonogometnom utakmicom ekipa seniora i mladeži. Za seniore je zaigrala i Lidija Bradara, predsjednica ŽO HDZ BiH. Navijači su bili i brojni stranački dužnosnici, među njima i Marinko Čavara, potpredsjednik HDZ BiH, te dužnosnici HDZ BiH u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti ŽSB predvođeni Josipom Kvasinom, predsjedateljem Sabora ŽSB, a u navijačkoj ekipi seniora bili su i Nikola Grubešić i Zoran Luković, ministri u Vladi ŽSB, priopćeno je danas iz Ureda za informiranje ŽO HDZ BIH ŽSB.
Ovaj publici najzanimljiviji susret završio je pobjedom seniora. Iskustvo se pokazalo presudnim i na sportskom terenu te su ekipu mladeži svladali rezultatom 3:1.