Kreativni park – Fića crew

U današnjem izdanju “Kreativnog parka” Centar za edukaciju mladih, u suradnji s Tarikom Arnautovićem organizirao je druženje s Lejlom i Amarom Čamo, mladim bračnim parom, poznatijima kao „Fića Crew“.

Lejla i Amar obilaze razne gradove i države vozeći se u starom zelenom “Fići”. U posljednjih nekoliko godina “Fića crew” posjetila je 30 zemalja, 4 vulkana i prešla 40 000 km.

Svi koji su danas nazočili ovom druženju u CEM-u, imali su priliku saznati sve o njihovim avanturama s putovanja, anegdotama, lijepim i manje lijepim situacijama iz kojih su se uvijek trudili nešto naučiti. A te lekcije danas su prenijeli mladima. Poručili su im da se usude prije svega i naprave prvi korak, da ne slušaju ljude koji ih pokušavaju demotiviratii da uvijek imaju lijep pristup u komunikaciji s ljudima, jer će isto dobiti zauzvrat.

Mladi koji su nazočili „Kreativnom parku“ kažu da je ovo njegovo izdanje jedno od najboljih do sada. “Kreativni park” predstavlja svojevrsni otvoreni forum, u kojem CEM mladima omogućava susrete i druženja s uspješnim ljudima iz cijele BiH, koji bi ih, kao pozitivni uzori, trebali inspirirati da i sami poduzmu konkretne korake ka svom uspjehu, u školi, na fakultetu ili odabiru posla kojim će se u budućnosti baviti.

U sklopu aktivnosti ovog programa, bh. Ljudi različitih profesija prezentiraju svoj rad iz oblasti iz kojih dolaze, kao I pozitivne priče o uspjesima na različitim poljima, dosegnutim zahvaljujući trudu i zalaganju, te zdravom stilu života, bez alkohola, duhana I drugih štetnih materija, koji je uveliko doprinio razvoju njihove ličnosti.

Ovaj program podržava kreativno izražavanje mladih u različitim formama i ujedno ih ohrabruje da se aktivno uključe u život svoje zajednice, kako bi formirali navike koje će njihovu sadašnjicu, ali i budući životni vijek učiniti inspirativnijim i kvalitetnijim.

Prethodni članakZoran Maros: FIS je i dalje među liderima u trgovini i proizvodnji namještaja
Sljedeći članakRaspisan natječaj za izgradnju dijela brze ceste Lašva – Travnik