Za kraj sezone – međunarodni košarkaški turnir „PLANDOVO 2017.“

Vrijedni članovi i treneri Škole košarke „Prvi koš“ Vitez za kraj sezone spremili su još jedan odličan turnir za svoje košarkaše, kao i za svoje goste. U subotu i nedjelju, na košarkaškom terenu na Plandovu odigrat će se četvrti po redu košarkaški turnir za pionire.
Turnir je to koji već postaje tradicionalan, koji povezuje vršnjake koji se bave ovim posebnim kolektivnim sportom između obručeva, a koji je u četiri godine spojio preko 500 košarkaša iz Crne Gore, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Na ovogodišnjem turniru „PLANDOVO 2017.“ će nastupiti 6 perspektivnih ekipa iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Svoje potvrde za sudjelovanje poslali su: Škola košarke „Dražen Petrović“ Šibenik i KK „Nova Gradiška“ Nova Gradiška, kao ekipe iz Republike Hrvatske, te HKK „Zrinjski“ Mostar, KK „Vukovi“ Zenica, Škola košarke „Gen“ Sarajevo i domaćin, Škola košarke „Prvi koš“ Vitez, kao ekipe iz BiH.

Turnir se organizira za dječake rođene 2003. i mlađe, a ove godine će okupiti oko 100 mladih košarkaša iz već spomenutih gradova.

Program turnira počinje u subotu od 13.00h odigravanjem prve utakmice, a završava oko 22.00 zadnjom utakmicom po skupinama.

Svečano otvorenje turnira je u subotu u 17.30h. Utakmice za poredak zakazane su u nedjelju.

„Ovim turnirom zatvaramo još jednu natjecateljsku sezonu. Rezultatima i napretkom djece, kao i samom brojnošću članova smo i više nego zadovoljni.

Drago nam je da je naš turnir na vanjskom košarkaškom terenu postao tradicionalan i prepoznatljiv, što potvrđuje i sudjelovanje nekih ekipa iz godine u godinu. Hvala svima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji turnira i sve što nam je ostalo sada jest, nadati se lijepom vremenu, te da uživamo u košarkašim vještinama mladih košarkaša. Dođite da skupa zaključimo još jednu uspješnu sezonu.“- kažu iz Škole košarke Prvi koš Vitez.

Prethodni članakNajbolja aviokompanija svijeta traži osoblje iz BiH
Sljedeći članakSazvana 5.sjednica OV Vitez