Košarkaši Viteza svladali Čelik u prijateljskoj utakmici

U prijateljskoj utakmici odigranoj u zeničkoj “Areni” seniorski sastav Viteza ostvario je pobjedu nad seniorima OKK “Čelik” rezultatom 71:83.

Najbolji pojedinac na terenu bio je bivši čelikovac Ermin Dedić koji je postigao 19 poena, dok su ga u stopu pratili Palavra i Bambur s po 14. Maksimović je dodao 12, dok je Jurčević imao učinak od 11 postignutih poena. U redovima domaćina najraspoloženiji je bio Nebojša Anđelić postigavši 15 poena, dok su Suljić i Begagić postigli po 12.

Ovo je bila dobra provjera za obje ekipe pred teške utakmice za vikend. Košarkaši Čelika za vikend u okviru A1 lige Federacije BiH dočekuju prvoplasiranu ekipu OKK “Spars” iz Sarajeva, dok naši košarkaši gostuju “Brotnju” u Čitluku. Utakmica između Brotnja i Viteza će biti sraz drugoplasirane i prvoplasirane ekipe u A1 košarkaškoj ligi KS Herceg Bosne. Utakmica je na rasporedu u subotu 16. veljače od 19,00 sati.

Vrijedi spomenuti da je jedan od sudaca na utakmici Čelik – Vitez bio Ernad Karović kojemu je ovo prva utakmica nakon položene Fibine licence za međunarodna natjecanja.