Košarkaši „Prvog koša“ drugi na turniru u Doboju [ČESTITAMO]

Najmlađa selekcija dječaka škole košarke „Prvi koš“ Vitez sudjelovala je u nedjelju na turniru u Doboju, u organizaciji Košarkaškog kluba „Findo“ Doboj, a pod pokroviteljstvom Američkog kutka Doboj i Ambasade SAD-a u BiH.

„Poznanstvo i prijateljstvo s KK „Findo“ Doboj seže unatrag dvije godine, a sve se dogodilo nakon jednog ljetnog košarkaškog kampa na kojem smo obećali napraviti što više druženja i što više posjeta jedni drugima. Turnir je bio idealna prilika za to”, istaknuo je u razgovoru za Vitez.info portal Igor Bošnjak, trener u školi košarke “Prvi koš” Vitez.

U prvoj, ujedno i najboljoj utakmici turnira mladi košarkaši škole košarke “Prvi koš” izgubili su od KK „Maglaj“ s 46 – 41. Dečki su dali svoj puni doprinos, no preveliki zaostatak iz prvog poluvremena odličnom igrom u drugom poluvremenu ipak nisu uspjeli prebaciti u svoju korist. Najviše poena u prvoj utakmici postigao je Karlo Sučić, ukupno 15.

U drugoj utakmici, ostvarili su pobjedu protiv domaćina, KK “Findo” Doboj 47 – 16, te ostvarili vrijednu pobjedu koja je popravila dan i raspoloženje. Najviše poena, po 10 obojica, u ovoj utakmici postigli su Daniel Matijanić i Boris Valjan.

“Odlukom trenera i direktora Američkog kutka Doboj, a na naše veliko zadovoljstvo, naš igrač Sandro Bertović proglašen je najboljim igračem turnira na čemu su mu čestitali svi sudionici. Naravno, zahvaljujemo prijateljima iz Doboja na pozivu, gostoprimstvu i druženju koje smo završili zajedničkim ručkom. Svojim momcima čestitam na pokazanom karakteru i borbi u obje utakmice. Nadamo se još boljim rezultatima u budućnosti. A poruka za sve – ako još niste, postanite i vi dio ekipe škole košarke „Prvi koš“ Vitez!“, dodao je za kraj trener Bošnjak.

Prethodni članakPo stanovniku godišnje na stolu se nađe 33,9 kg mesa
Sljedeći članakUpaljena prva adventska svijeća u Bugojnu