Kolinda Grabar – Kitarović u ponedjeljak u posjetu Vitezu i Kiseljaku

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a za predstojeće izbore u Republici Hrvatskoj Kolinda Grabar – Kitarović boravit će 15. i 17. prosinca u BiH, gdje će posjetiti Kupres, Vitez, Kiseljak, Mostar i Domaljevac, priopćeno je iz Ureda za informiranje HDZ BiH.

Kako je planirano, u hotelu “Adria Ski” na Kupresu, s početkom u 10.30 sati, bit će upriličen sastanak predsjedničke kandidatkinje s predsjednikom hercegbosanskog Županijskog odbora HDZ-a BiH Brankom Ivkovićem.

Nakon Kupresa, u hotelu “Central” u Vitezu, s početkom u 12 sati, Grabar – Kitarović će se sastati sa zamjenikom predsjednika srednjobosanskog Županijskog odbora HDZ BiH Nikolom Lovrinovićem.

Nakon toga, u dvorani Općinske vijećnice, u Kiseljaku, s početkom u 13.15 sati, Grabar – Kitarović će se sastati s načelnikom Kiseljaka Mladenom Mišurić Ramljak.

Nakon Kiseljaka, hrvatska predsjendička kandidatkinja će boraviti u Mostaru, gdje će u Hrvatskom domu “Herceg Stjepan Kosača” u Mostaru, s početkom u 18 sati, održati predizborni skup i to u organizaciji hercegovačko-neretvanskog Županijskog odbora i Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar.

U sklopu posjeta BiH, Grabar – Kitarović će u srijedu, 17. prosinca, u restoranu “Central” u Domaljevcu, s početkom u 12 sati održati sastanak predsjednikom posavskog Županijskog odbora HDZ BiH Ivom Vincetićem, navodi se u priopćenju.