Kolinda, Čović i Čavara pokrovitelji manifestacije “Noć Hrvata Središnje Bosne” u Novom Travniku

Udruga PRONT iz Novog Travnika organizira manifestaciju naziva “Noć Hrvata Središnje Bosne”.

Manifestacija će se održati 11. kolovoza s početkom u 20 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u Novom Travniku.

“Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović prepoznala je kvalitetu i važnost ovog projekta i sa zadovoljstvom je prihvatila da bude Visoka pokroviteljica manifestacije “Noć Hrvata Središnje Bosne”, kazao je za naš portal Ivica Džambas, predsjednik PRONT-a.

Visoki pokrovitelji uz Predsjednicu Republike Hrvatske su hrvatski član Predsjedništva BiH gdin Dragan Čović i predsjednik FBiH gdin Marinko Čavara.

“Cilj manifestacije je povezivanje Hrvata Središnje Bosne s našom dijasporom, s ljudima koji vuku korijene ne samo iz Novog Travnika, nego i iz cijele Središnje Bosne. Udruga PRONT kao organizator dodijelit će par priznanja, točnije plaketu fra Marijana Šunjića i to ljudima zaslužnim za razvoj Središnje Bosne, te ljudima koji uspješno rade na povezivanju dijaspore i Središnje Bosne” dodao je Džambas.

Centralni događaj večeri bit će koncert velikog hrvatskog glazbenika i šoumena Miroslava Škore, a nastupit će još KUD Stari Hrast iz Novog Travnika, mažoretkinje Novi Travnik, Marija Šimić i Monika Čavara.

Prethodni članakUspješna firma iz Središnje Bosne osvaja tržište diljem svijeta
Sljedeći članakČilićev otac: Ne zamjeram onima koji ga nazivaju Bosancem, nama je to čast