“Kolica za radost” – novi vrijedni projekt Udruge HUM u Središnjoj Bosni

Hrvatska udruga mladih u središnjoj Bosni sa sjedištem u Vitezu krenula je u realizaciju još jednog hvale vrijednog projekta pod nazivom ,,Kolica za radost”.

U ovom projektu udruga želi pomoći porodiljama tako da im pokloni dječja kolica, auto sjedalicu ili nešto drugo što bi olakšalo porodiljama i njihovim obiteljima, rekli su iz udruge. – Kao što znamo kolica, auto sjedalice i druge potrebne stvari za dijete je u današnje vrijeme jako visoka financijska stavka. Udruga s ovim projektom želi pomoći mladim obiteljima. Kako bi mlade obitelji vidjeli da se netko brine o njima i o njihovim najmilijim, navode iz Udruge.

Kako je kazao, za Večernji list, predsjednik Mateo Marić, obitelj koju su danas posjetili je za nepune tri godine dobila dvoje djece i treće je na putu.

– Hvala dragom Bogu pa možemo pomoći na jedan ovakav skroman način, ističe Marić. Hum u središnjoj Bosni se zahvaljuje udruzi Cibus-zdrava hrana Travnik koja je na financijski način pomogla u realizaciji ovoga projekta.

Iz udruge također poručuju da se jave i ostale mlade obitelji kako bi im pokušali pomoći na ovaj ili na sličan način. I dodaju da je njihov moto koji ih vodi prema naprijed: ,,Nemojte se nikad umoriti čineći dobro”!