Kolibrići suvereno do zlata na V Međunarodnom nogometnom turniru u Rudanci

Mjesec lipanj je mjesec održavanja dječjih nogometnih turnira u BiH. Redovni sudionici ovih dječjih nogometnih turnira širom BiH je škola nogometa Kolibrići iz Viteza. Mališani ove popularne i uspješne škole nogometa iz Viteza se redovito vraćaju sa ovih turnira uzdignute glave sa trofejom i medaljama oko vrata.

 Tako je bilo i proteklog tjedna kada su dvije selekcije ove škole nogometa nastupile na dva međunarodna nogometna turnira u Sarajevu i Rudanci kod Doboja te se u Vitez vratili po tko zna koji put okićeni novim medaljama. Trofejna selekcija 2010.godište je nastavila niz fantastičnih rezultata te poslije zlata u Petrovu, srebra u Bugojnu, bronce u Sarajevu suvereno stigla do novog zlata u Rudanci kod Doboja.

 Svi ovi uspjesi selekcije 2010.godište su potvrda da ova naša uzrasna selekcija spada u sami vrh u BiH.

 Gol razlika od 11 postignutih i 1 primljeni gol na turniru dovoljno govori o dominaciji naših mališana u konkurenciji 18 ekipa iz BiH, Hrvatske i Srbije. Naš golman Petar Tadić je proglašen najboljim golmanom na turniru dok je Stjepan Zec ponio titulu najboljeg strijelca sa osam postignutih golova. Najmlađa natjecateljska selekcija 2012.godište je nastupila u Sarajevu na X Arena kupu te osvojila odlično četvrto mjesto koje je ovaj put nagrađeno brončanim medaljama.

Ovi uspjesi itekako dobijaju na značaju kada se uzme u obzir da su naše obje selekcije nastupile u itekako oslabljenom sastavu- rekao je trener Dario Čerkez Čera.