Klubovi iz Premijer lige BiH će na kraju sezone podijeliti 2,5 milijuna KM

Deveta sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine održana je danas u prostorijama NS BiH u Sarajevu, a na dnevnom redu bile su se informacije o financijskom stanju kao i organizacijom predstojećih utakmica s Finskom i Ukrajinom.

Izvršni odbor je usvojio odluku o raspodjeli sredstava iz marketinškog ugovora s tvrtkom m:tel. Sva sredstva iz ovog ugovora u visini od oko 2,5 milijuna KM bit će raspoređena klubovima sudionicima m:tel Premijer lige BiH u skladu sa sportskim rezultatom na kraju natjecateljske sezone, piše Klix.ba. 

Istaknuto je da su, zahvaljujući generalnom sponzoru, sredstva koja klubovi dobivaju više od tri puta veća nego prethodnih godina, što će značajno pomoći financijskoj stabilnosti klubova.

Donesena je i odluka kojom će NS BiH pomoći entitetske saveze s donacijom od po 200 nogometnih lopti najvišeg kvaliteta, koje su od Saveza namijenjene podršci klubovima.

Usvojen je i pravilnik o statusu trenera, odluka o cijenama usluga Edukacionog centra, kao i odluka o trajanju zimskog registracijskog razdoblja 2022. godine.

Izvršni odbor je analizirao i rad i aktivnosti svih Komiteta IO NS BiH.

Prethodni članakKMF Vitez u nedjelju dočekuje ekipu Žepča
Sljedeći članakJAVNI OGLAS za prijem namještenika u radni odnos u Ministarstvu prostornog uređenja, građenja, zaštite okoliša, povratka i stambenih poslova‏‏‎ KSB