KK Promo počeo s pripremama za drugi dio sezone, među novajlijama Vitežani Križanović i Blaškan

Košarkaši Proma iz Donjeg Vakufa, člana A-1 lige naše zemlje, počeli su pripreme za nastavak sezone.

Tijekom pauze dosta su radili na dovođenju igrača, pa su klub pojačali Ranko Križanović i Mario Blaškan iz KK Travnik, Mersudin Kurić iz bugojanske Iskre, te Selmir Mulasmaić iz KK Basket Bugojno. Na listu odlazaka za sada se upisao samo Faruk Kalamujić koji je potpisao za KK Burch.

Donjovakufljani nakon prvog dijela sezone zauzimaju deveto mjesto s 13 osvojenih bodova, a da će taj broj rasti vjeruje pojačanje ovog kluba, naš Vitežanin, Ranko Križanović. Prvu polusezonu nastupao je u Travniku:

Nakon polusezone u Travniku koja je bila i više nego uspješna došlo je do malog nesporazuma nakon kojeg smo ja i Marijo napustili redove Travnika. Želio bih istaći da smo se na kraju prijateljski rastali, te u skorijoj budućnosti otvorili sebi vrata za povratak. Ubrzo nakon toga uslijedio je poziv Proma koji je rezultatski slabiji od Travnika, što i tabela govori, ali smo se odlučili doći ovdje jer je klub dobio novu dvoranu gdje ih na svakoj domaćoj utakmici bodri oko 1000 gledatelja. Ljudi iz uprave su bili fer i korektni prema nama i dogovorili smo suradnju na pola godine uz mogućnost produženja ugovora. Cilj je sredina tabele i nadam se da ćemo to i ostvariti”, rekao je Križanović za Vitez.info.

 

Prethodni članakNa -20 na tržnicu u Vitezu došli samo najhrabriji
Sljedeći članakOdržana izborna skupština Općinskog odbora Mladeži HDZ BiH Vitez