KK Mladost na 29. Grand Prix Croatia 2020

Od 17. do 19. siječnja 2020. godine u Samoboru je održano najjače karate prvenstvo u ovom dijelu Europe na kojem je sudjelovalo oko 2000 natjecatelja iz 284 kluba i 24 države.

Treći dan natjecanja, to jest u nedjelju, devet članova karate kluba „Mladost“ Vitez startalo je s novom sezonom natjecanja na ovom prestižnom turniru.

Muhamed Žigonja osvojio je brončanu medalju, dok je Belmin Spahić izgubio za ulazak u finale kao i u borbi za treće mjesto. Luka Šapina izgubio je u repesažu za treće mjesto, dok su ostali članovi imali zapažene nastupe.

Moramo napomenuti da su zbog velikog broja prijavljenih natjecatelja naši članovi nastupali tek u periodu od 21:30 do 00:00 sati, te da su noć prije proveli u putu, što im je dodatno otežalo nastupe poručili su iz Karate klua Mladost.

Šef stručnog štaba karate kluba „Mladost“ Vitez, je zadovoljan sa nastupima svojih članova uzimajući u obzir umor, iscrpljenost i samu satnicu nastupa te je naglasio da je ovo ipak jedna mlađa, manje iskusna natjecateljska ekipa od koje se u budućnosti očekuju veliki rezultati i uspjesi.