KINO TV vrhunski filmski kanal samo u ponudi HOME.TV-a

Od danas, 22.7.2013., Osnovni paket HOME.TV-a obogaćen je trenutno najkvalitetnijim filmskim kanalom, KINO TV, čiji je osnivač distributerska kuća Discovery.

Radi se o 24-satnom specijaliziranom filmskom i dokumentarnom kanalu, koji zastupa sve filmske žanrove, od romantičnih komedija i drama preko horora, akcijskih filmova i svjetskih hitova pa do hvaljenih dokumentaraca, pobjednika festivala u Cannesu, Berlinu i Veneciji, kao i najbolja hollywoodska ostvarenja.

Sam program sadržava ono najbolje što je posljednjih desetak godina ponudila hollywoodska i europska filmska produkcija, filmove koji su postali svjetski hitovi ali i one koji su s vremenom stekli kultni status.

Uz sve navedeno, na programu KINO TV-a naći će se i autorska filmska emisija s ekskluzivnim intervjuima s filmskim zvijezdama, a interakcijom s gledateljima, KINO TV omogućava da sami kreirate filmski sadržaj koji želite gledati.

HOME.TV u suradnji s kanalom KINO TV za svoje korisnike uskoro organizirati kviz znanja. Pobjednik kviza bit će nagrađen odlaskom na Vukovar Film Festival za dvije osobe.

Više informacija o uslugama koje pruža HOME.TV možete naći na: www.hometv.ba .