Kino „Theatre“: Od četvrtka, 8.10., pogledajte film “I am woman”

Nevjerojatna priča o aktivistici u borbi za ženska prava i pjevačici Helen Reddy čiji hit „I am woman“ će postati simbol cijelog jednog pokreta.

I AM WOMAN

1966. Helen Reddy stiže u New York s trogodišnjom kćerkom, koferom i 230 dolara u džepu. Heleni je rečeno da je dobila ugovor o snimanju, ali joj diskografska kuća odmah ruši nade govoreći joj da ima dovoljno ženskih zvijezda i predlaže joj da se prije povratka u Australiju zabavi u New Yorku. Helen, bez vize, ipak odluči ostati u New Yorku i nastaviti pjevačku karijeru, boreći se da pruži sigurnost i stabilnost svojoj kćerki. Tako se i sprijatelji sa legendarnom rock novinarkom Lillian Roxon, koja postaje njena inspiracija i potiče je da napiše i otpjeva kultnu pjesmu “I Am Woman” koja postaje himna za drugog vala feminističkog pokreta i galvanizira generaciju žena u borbi za promjene.

Trailer filma „I am woman“: https://www.youtube.com/watch?v=vhGxj7a-CYY

Sve informacije i rezervacije ulaznica u inbox Facebook page stranice kina, na instagram profil @kino_theatre, na mail: kinotheatre@gmail.com ili na broj 063/799-267 (Viber, WhatsApp, SMS, poziv).