Kino „Theatre“: Od četvrtka, 3.12., pogledajte filmove „Scooby-Doo!“ i „Bješe jednom“

U kinu „Theatre“ od četvrtka, 3.12., pogledajte film „Scooby-Doo!“ – Prva animirana, cjelovečernja zabava o najpoznatijem psu na svijetu od sada na velikom ekranu! Film “Bješe jednom” – donosi nam priču iz čije se tragične stvarnosti rađaju dvije veoma različite fantastične legende: Petar Pan i Alisa u zemlji čudesa.

SCOOBY-DOO!

U filmu ćemo saznati mnoge tajne i činjenice o omiljenoj ekipi koja već desetljećima rješava najsloženije misterije i zadatke. Kako su se Scooby i Shaggy sreli, kako se dvojac potom upoznao s mladim detektivima Fredom, Velmom i Daphne te kako su dospjeli do svog prvog slučaja.
Danas, nakon stotinu riješenih slučajeva, Scooby i njegova ekipa suočavaju se sa svojom najvećom i najizazovnijom misterijom ikada: opakim planom da pas duh Cerberus zavlada svijetom! Dok se svi oni utrkuju kako bi zaustavili apokalipsu pasa, Scoobijevi prijatelji otkrivaju njegovu tajnu ostavštinu i epsku sudbinu koja je veća od bilo čega što su mogli zamisliti…

Trailer filma “Scooby-Doo!”: https://www.youtube.com/watch?v=LM6YGF16deI&ab_channel=CineStarCinemasHrvatska

BJEŠE JEDNOM

David (12), Petar (10) i Alisa Lidlton (8) uživaju u idiličnom djetinjstvu u Engleskoj krajem 19. vijeka. Oni najviše vole da se igraju u svojoj bašti i obližnjoj šumi, a dječiju živopisnu maštu podstiču roditelji Džek (David Oyelowo) i Rouz (Angelina Jolie). Alisa i Petar su zaljubljeni u svog starijeg brata Davida, koji svoju pažnju dijeli na sestrine čajanke sa plišanim igračkama i uzbudljive gusarske avanture sa mlađim bratom. Njihov svijet će biti poljuljan kada Rouzina sestra Elenor (Anna Chancellor), opsjeduta statusom, obezbjedi Davidu mjesto u Bristlmosu, prestižnom internatu, što znači da će David uskoro otići od kuće. Ali, zamišljeni život bez Davida postaje još gora stvarnost kada se dogodi tragedija – tokom igre na trošnom riječnom čamcu sa Petrom, David se oklizne i udavi. Tuga prijeti da slomi porodicu Lidlton. Rouz se povlači u sebe, dosta pije, dok opsesivno pravi šešir od filca koji je obećala Davidu kao poklon za odlazak. Džek, majstor koji pravi makete brodova, ponovo upada u svoju zavisnost od kockanja i baca se u dugove, povezujući se sa svojom mračnom prošlošću podzemlja. Alisa u početku odbija da prihvati da Davida zaista nema i, odgurnuta od majke, približava se tetki koja odlučuje da je pretvori u pravu damu. U međuvremenu, Petar sebe krivi za Davidovu smrt i trudi se da popuni rupu koja je u porodici nastala zbog bratovog stradanja. Kako se situacija Lidltonovih pogoršava, i Petar i Alisa pronalaze snagu u moći svoje mašte i kreću u pravu avanturu kako bi spasili porodicu od besparice – avanturu koja ih vodi duboko u podle ulice viktorijanskog Londona, gdje spoznaju nevjerovatna otkrića o porijeklu svog oca. Ohrabren, Petar shvata da nije rešenje da postane kao njegov stariji brat i odlučuje da pobjegne u vječno dječaštvo na daleko ostrvo Nedođija. U međuvremenu, Alisa se upušta u svijet sopstvenog stvaranja, nazvan Zemlja čuda, gdje shvata da se na kraju mora vratiti u stvarnost, odrasti i napraviti sopstveni izbor, između majke i tetke.

Trailer filma „Bješe jednom“: https://www.youtube.com/watch?v=bjrXi3i4mvw&t=60s&ab_channel=UNAFILMdistribucija

Sve informacije i rezervacije ulaznica u inbox Facebook page stranice kina, na instagram profil @kino_theatre, na mail: kinotheatre@gmail.com ili na broj 063/799-267 (Viber, WhatsApp, SMS, poziv).